Kerstconcert Christoff en Lindsay met kinderkoor Scaletta

Gepubliceerd: Vrijdag, 23 november 2018 Geschreven door Alexander Declercq

Op zaterdag 15 december kan u een heel bijzonder kerstconcert ten voordele van Kom Op Tegen Kanker bijwonen in de kathedraal. De initiatiefnemer is de vereniging Pasar Tot de Maan en Terug. 

Christoff en Lindsay, vergezeld van het kinderkoor Scaletta, toveren tijdens de kerstperiode de mooiste kerken van Vlaanderen om tot een oase van magie. Ingetogen, feeëriek, betoverend, adembenemend… slechts enkele woorden die de sfeer tijdens een kerstconcert van Christoff en Lindsay beschrijven. Een aanrader voor wie zich helemaal wil onderdompelen in de gezellige, warme sfeer van de kerstdagen.

De integrale opbrengst van dit concert zal geschonken worden aan het kankeronderzoek enerzijds en aan patiëntenzorg anderzijds. De organiserende Pasar-afdeling kon vorig jaar een mooie som schenken aan de afdeling oncologie van het Jan Ypermanziekenhuis. Met dergelijke schenkingen kan het pastoraal team van het ziekenhuis samen met de patiëntenbegeleiding voor alle kankerpatiënten een setje verzorgingsproducten aanschaffen die de vervelende bijwerkingen van hun behandeling wat draaglijker probeert te maken.

Praktisch: zaterdag 15 december 2018, 20 uur, tickets 39,50 euro via www.ticketwinkel.be/Event/Details/kerst-met-christoff 

Meer info: www.kerstmismetchristoff.be

Meer info over de organisatoren: www.facebook.com/INEtotdemaanenterug

Hits: 1966